Måleri

Interiör

Vi gör ett noggrant grundarbete och tapetserar dina väggar. Vi använder tapeter från kända leverantörer som Boråstapeter, Duro, Eco och Dekorama med flera.
Vi sätter även upp väggväv, s.k färgväv, för målning samt utför målning därefter.

Åkerbo El & Måleri målar dina snickerier vid nybyggnation eller utför så kallad ROT-målning, det vill säga ommålning i eller på gamla hus. Invändig fönstermålning utför vi med garanti. Vi använder alltid färg från kända leverantörer som Nordsjö Färg och Beckers.

Våra målare utför målning eller lackning av paneltak, målar vävtak eller papptak samt lagar mindre skador i samband med målning av tak. Vi målar eller lackar även dina golv.

Åkerbo EL & Måleri AB utför målning av snickerier och tapetsering samt sätter upp färgväv för målning.

Vi lackar eller målar dina golv

Exteriör

Vid fasadmålning rengör vi ytor samt stryker med vattenbaserad oljefärg, falurött, lasur eller slamfärg. Vi använder alltid välkända leverantörer av färg såsom Nordsjö färg eller Beckers. Det ger en hållbar fasad för många år framöver.

Vid fönstermålning monterar vi ner dina fönster och ersätter dem med fönsterskydd, så kallade paraplyer. De skyddar mot kyla och regn och monteras stadigt på utsidan av huset. Fönsterrenoveringen sker sedan i vår verkstad.

Äldre fönster är oftast tillverkade av prima virke, därför lönar det sig nästan alltid att renovera de gamla jämfört med att köpa nya. Det kan också kännas angeläget att behålla charmen i ett gammalt hus och mycket av husets själ sitter just i fönstren.

Plank och staket – info kommer snart

Balkonger och verandor – info kommer snart

Fasadtvätt – info kommer snart

Begär offert online

Åkerbo EL & Måleri AB utför målning av snickerier och tapetsering samt
sätter upp färgväv för målning. Vi lackar eller målar dina golv och paneltak
samt utför målning av vävtak och papptak

Gå till kontaktformulär