Elektriker i Borgholm på Öland som installerar, felsöker och reparerar

  ElInstallationer
  Åkerbo El & Måleri AB är behöriga elinstallatörer och elektriker som har kunskapen och erfarenheten som krävs inom området el för att montera, felsöka, reparera och serva alla förekommande elinstallationer. Oavsett om det handlar om mindre elinstallationer eller större projekt så är vi ditt lokala elbolag i Borgholm på Öland. Vi arbetar mycket inom lantbruk och industri där vi hjälper dig som kund med elinstallation och service. 

  Larm & säkerhet
  Vill du installera larm i din bostad eller på kontoret? Vi säljer alla former av larmutrustning utefter era behov och hjälper er med installation och service. Vår service innefattar självklart att vi kommer ut till er om ett fel skulle uppstå och hjälper er med montering och reparation. Vi tillhandahåller allt från Inbrottslarm till säkerhetslarm, fläktlarm och mycket mer.

  Telenät & Datanät
  Vi på Åkerbo El & Måleri AB installerar ditt telenät och datanät. I bostaden hjälper vi er med installationen och drar snygga sladdar som inte är i vägen. Vi gör allt från server till datauttag och får det att fungera. 

  ROT-avdrag
  Som privatperson har du alltid rätt att utnyttja ditt ROT-avdrag vid elinstallationer och måleri i samband med renovering och tillbyggnad på ditt hus.

  Läs mer om ROT-avdraget HÄR

  Välkommen att kontakta oss för mer information eller en kostnadsfri offert. 

  Verksamhetsområden

  Elinstallationer

  Åkerbo El & Måleri AB på Öland hjälper er med elinstallationen.

  Läs mer

  Måleriet

  Åkerbo El & Måleri AB hjälper er med både invändig och utvändig målning.

  Läs mer

  Butiken

  I vår butik hittar du allt från Vitvaror, hushållsel, elmaterial och Ölands största lampbutik.

  Läs mer

  Fastigheter

  Åkerbo El & Måleri AB hyr ut fastigheter. Här kan du se om det finns någonting ledigt.

  Läs mer